Professionele websites

We weten wel hoe we jouw idee om moeten zetten naar een professionele en goed doordachte website. Wil je een website laten maken dan kun je eenvoudig en snel contact met ons opnemen. We leggen je graag meer uit over de mogelijkheden of komen graag bij je langs om kennis te maken.

Functionaliteiten in je website

Er zijn natuurlijk altijd wel bepaalde functionaliteiten die je in je website wilt hebben. Dat kan een contactformulier zijn, nieuwsbrief, fotoalbum, weergave van video’s of misschien wil je wel een webshop aan je site koppelen. Websitewiki kan dit zeker voor je realiseren. Overigens zitten vrijwel alle functionaliteiten (op een webshop na) inbegrepen in onze totaalprijs.

Meer dan alleen een website laten maken

Hoewel het maken van websites onze core business is, kunnen we natuurlijk veel meer dan dat. Daarom bieden we naast webdesign ook andere diensten aan. Zo kunnen wij je helpen met het ontwerpen van een logo, het realiseren van een complete huisstijl en het beter vindbaar maken van je website in Google. Uiteindelijk kunnen wij jou volledig ontzorgen door alle diensten onder één dak onder te brengen!

Betalen in termijnen is mogelijk

We kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer tegen genoeg kosten aanloopt. Wij bieden je aan om het totaalbedrag van je website en onderhoud in twee termijnen te betalen. Een bedrag als aanbetaling en een resterend bedrag bij de oplevering van je website. Gewoon zonder gedoe.